Oldal kiválasztása
Zamárdi Taxi

Zamárdi Taxi

Rólunk

Immáron 35 éve állunk rendelkezésére a Zamárdiban élő lakosoknak valamint a nyaralóknak Taxi szolgáltatásunkkal!

A Balaton partján Balatonszárszó, Balatonföldvár, Szántód, Kőröshegy, Bálványos, Zamárdi, Siófok, Balatonszéplak, Balatonendréd, Bálványos az elsődleges szolgáltatási területünk

A Zamárdi Taxi fogadja hívását:

06 30 715 0000 vagy 06 20 960 0000

Amennyiben taxival szeretne utazni vállalunk taxi fuvarokat Helyben Zamárdiban, de utazhat a környező településekre vagy akár Budapestre, akár a Liszt Ferenc nemzetközi reptérre.

A Zamárdi Taxi ügyel arra, hogy az autó tiszták és higénikusak legyenek, gondoskodunk a rendszeres fertőtlenítésről valamint a biztonságos bankkártyás fizetésről.

Zamárdi Taxi bankkártya

Bármilyen előrendelést is leadhat, akár egy hétre előre. Az előrendelésnél az is megoldható, hogy akár a vonatról hívja telefonszámunkat ( 06 30 715 0000 ) jelzi mikor érkezik a pályaudvarra és mi várjuk Önt és elszállítjuk a megadott címre.

Olyan eset is előfordulhat, hogy Ön akár a vonatról hív, és mvárjuk a vasútállomáson a vonat érkezésekor, és elfuvarozzuk az Ön által megjelölt címre!

Vannak kiegészítő szolgáltatásaink mint pl. a kerékpárszállítás. Amikor kerékpárral közlekedik, történik valami nem várt esemény, aminek következtében nem folytathatja útját, az Ön segítségére sietünk, és a kerékpárokkal együtt elvisszük az Ön úti céljához!

Eredeti Zamárdi Taxi

Csomagszállítás

Egy csomagot szeretne eljuttatni egyik pontból a másikba? Lehetőséget kínálunk, hogy a csomagot felvesszük, majd az Ön által megjelölt címen leadjuk.

Mindezt a lehető leggyorsabban teszük, hoszen tudjuk, hogy az Ön ideje a legfontosabb számunkra.

Zamárdi Taxi csomagszállítás

Mozgássérültek szállítása

Figyelmet fordítunk arra, hogy amennyiben utasaink között van mozgássérült, akkor a kerekesszéket biztonságosan elhelyezzük, és utasunkat segítjük a mozgásában.

Zamárdi Taxi mozgássérültek szállítása

Kerékpárszállítás

Kerékpározás közben érheti Önöket bármilyen probléma, ami miatt nem tudnak továbbhaladni, legyen szó műszaki problémáról, vagy akár hirtelen időjárás változásról, a Zamárdi Taxi hívása esetén lehetőség van az utasok elszállítására és a kerékpárok felvételére. Ez írányú kérését telefonon jelezze számunkra, így a megfelelő felszereléssel érkezünk a helyszínre.

Zamárdi Taxi kerékpár szállítás

Helyismeret

Mivel 35 éves múltra tekint vissza a Zamardi taxi, ezért kiemelkedő helyismerettel rendelkezünk!

Lehetőség van egyedi megállapodás esetén akár autós városnézésre is, melyben megmutatjuk a helyi látványosságokat.

Amennyiben étteremre szállásra kiváncsi azt is szívesen ajánlunk!

Zamárdi Taxi helyismeret

Reptéri transzfer

A Zamárdi taxi elszállítja Önt akár a Liszt Ferenc nemzetközi reptérre, vagy a Sármelléki reptérre!

Mivel fix tarifákkal megyünk, Önt nem érheti meglepés a fuvardíjat illetően, mert azt már előre cím bemondásakor tudjuk Önnek mondani.

Zamárdi Taxi reptéri transzfer

Kifigyott az üzemanyag?

Hívhat minket egy ilyen problémával is, hiszen bárkivel előfordulhat, hogy nem ér el a legközelebbi benzinkútra, és odafelé kifogy az üzemanyag.

Hívása esetén felkészülünk az Ön segítségére és szállítunk Önnek üzemanyagot, hogy a legközelebbi benzinkútra elérjen járművével.

Zamárdi taxi üzemanyag szállítás

Ügyeletes gyógyszertár?

Egy betegség felborthatja a családi nyaralást! Előfordulhat olyan, hogy nem tud senki sem beülni az autóba és elmenni az ügyeletes gyógyszertárba, ráadásul azt sem tudják az idelátogató turisták, hogy hol van.

Ilyenkor a megoldás a Zamárdi Taxi hívása!

Zamárdi taxi gyógyszer szállítás

Kisállat szállítás

Nem kell elhagynia kedvencét, zárt hordozóban tudjuk szállítani kistestű kutyáját vagy cicáját.

Kérjük minden esetben a taxi hívásakor jelezze kisállat szállítási igényét!

Zamárdi taxi kisállat szállítás

A Zamárdi Taxi fogadja hívását:

06 30 715 0000 vagy 06 20 960 0000

Call Now Button